Κίνδυνοι τροφίμων φυτικής προέλευσης φυσικοί- χημικοί βαρέα μέταλλα νιτρικά πατουλίνη ωχρατοξίνες-μικροβιολογικοί Δ#Δ Γ#Π 10!! Κίνδυνοι τροφίμων φυτικής προέλευσης φυσικοί- χημικοί βαρέα μέταλλα νιτρικά πατουλίνη ωχρατοξίνες-μικροβιολογικοί Dr ΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΕυστάθιοςΕπίκουρος Καθηγητής Μικροβιολογίας ΤροφίμωνΠανεπιστήμιο Αιγαίου. τμήμα Επιστήμης τροφίμων και ΔιατροφήςΔιδάκτωρ Πανεπιστημίου Επίκουρος Καθηγητής Μικροβιολογίας Τροφίμων Πανεπιστήμιο Αιγαίου. τμήμα Επιστήμης τροφίμων και Διατροφής