Κίνδυνοι τροφίμων φυτικής προέλευσης φυσικοί- χημικοί βαρέα μέταλλα νιτρικά πατουλίνη ωχρατοξίνες-μικροβιολογικοί Δ#Δ

Κίνδυνοι τροφίμων φυτικής προέλευσης φυσικοί- χημικοί βαρέα μέταλλα νιτρικά πατουλίνη ωχρατοξίνες-μικροβιολογικοί

Dr ΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΕυστάθιοςΕπίκουρος Καθηγητής Μικροβιολογίας ΤροφίμωνΠανεπιστήμιο Αιγαίου. τμήμα Επιστήμης τροφίμων και Διατροφής
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Επίκουρος Καθηγητής Μικροβιολογίας Τροφίμων Πανεπιστήμιο Αιγαίου. τμήμα Επιστήμης τροφίμων και Διατροφής